Geniet van een compleet uitgedokterd programma mét persoonlijke begeleiding en volg een traject dat aansluit bij jouw doelen.

Deze gerichte trajecten lopen over een bepaald aantal weken en bevatten een volledig uitgetekend plan dat je THUIS kan volgen, dmv een duidelijke handleiding en vooraf opgenomen video’s. Bij sommige programma’s zullen er ook LIVE-momenten bij te wonen zijn. De verschillende trajecten zullen bijvoorbeeld enkel over de “buikspieren” gaan, of over “sterke billen” enz…

Maar Bert & Delphine willen ook meer dan enkel fysieke programma’s aanbieden, want een fitte levensstijl is meer dan alleen gezond eten en bewegen, het start in ons hoofd.  Zo heeft Delphine het Fitmind-concept uitgewerkt.

NIEUW – Vanaf 15 april – LIJF!

🔥 Klaar om je kracht te ontketenen en jezelf te transformeren? Ontdek ons 8 weken durende online plan gericht op het vormgeven van je buik en het verstevigen van je billen! In slechts 15 minuten per sessie, vier keer per week, zul je jezelf uitdagen en je lichaam naar nieuwe hoogten tillen.

💪 Duik in onze dynamische workouts, ontworpen om je kern te versterken en je billen te verstevigen. Met twee sessies per week voor elk, zul je merken hoe snel je vooruitgang boekt en jezelf sterker voelt dan ooit tevoren.

🌟 Deze reis gaat niet alleen over het bereiken van een strakker lichaam. Het gaat ook over het ontdekken van je innerlijke kracht en het opbouwen van zelfvertrouwen. Elk moment dat je aan jezelf besteedt, brengt je dichter bij je doelen en een leven vol zelfverzekerdheid.

🔓 Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons online platform en laat ons je begeleiden op weg naar een strakkere buik, stevigere billen en een leven vol kracht en zelfvertrouwen. Laat jezelf zien wat je waard bent in slechts 15 minuten per sessie!

  • Prijs: €149,00

5kg in 5 weken

Blast from the past!

Enkele jaren terug hielpen we hiermee meer dan 200 VIP-FIT’ers hun doel bereiken!

Volg het heerlijke 5-weken voedingsplan van Delphine en bereik je doel op een gezonde en vooral lekkere manier! Delphine stuurt bij waar nodig!

Dit programma blijft na aankoop 10 weken beschikbaar.

Let’s get hot and healthy!

  • Prijs: €49,99

Sterke Rug

Delphine en Bert hebben een prachtig programma uitgewerkt om je rug te versterken zodat je meer pijnvrij door het leven kunt gaan!

Je krijgt heel wat info over je rug/wervelkolom, een heleboel oefeningen én extra tips voor een betere slaap, houding enz,…

Dit programma werd ondersteund en goedgekeurd door verschillende kinesisten en osteopaten waardoor het geschikt is voor mensen met rugklachten, maar ook voor mensen die preventief hun rug willen versterken!

Back your  back!

  • Prijs: €39,99 

Sweet sweat

Gloednieuw sportprogramma!

De vraag naar een programma met énkel sport was groot!

Daarom ontwikkelde Bert een Workout-plan van 5 weken!

Elke dag heerlijk pittige, veilige en doeltreffende trainingen van slechts 15 minuten! De alom bekende “HIIT” workouts, maar dan toegankelijk en uitdagend voor iedereen!

Dit programma blijft na aankoop 10 weken beschikbaar.

Let’s get fit and strong!

  • Prijs: €49,99